Plåt72
Marsipan
Gabriel vinnarbild
Marsipanros72
Surdegsbröd72
Baguette
bröd i stick_LOW
Deg i duk_low
Pensla PaC_low
Gräddtårta
Kransar
Spritsa tårta
Kavla
Pariservåffla

VI ÄLSKAR BAKNING

Spånga Konditori är sedan 15 år tillbaka ett renodlat bageri och konditori som tror på att bra råvaror och kärleksfullt hantverk ger de bästa produkterna. Allt vårt matbröd bakas på surdeg och i stenugn. Vi jäser alltid våra bröd mellan 12 och 24 timmar, allt för att få fram bästa smak och upplevelse.

Vårt kaffebröd och våra konditoriprodukter bakar vi bara med riktigt smör och äkta råvaror. Ska man äta fikabröd kan man lika bra göra det på riktigt. Det blir mer njutningsfullt då!

Gabriel di Grado som äger och driver Spånga Konditori och BULLAR&BRÖD utsågs 2015 till ÅRETS BAGARE, då hann vann det svenska mästerskapet för professionella bagare.

RING FÖR BESTÄLLNING
SPÅNGA KONDITORI
08-36 53 54
ADRESS
SPÅNGA KONDITORI
SPÅNGA STATIONSPLAN 1, SPÅNGA
ÖPPETTIDER
SOMMARTIDER 29 JUNI TILL 9 AUG
MÅNDAG -LÖRDAG 08.00-16.00
SÖNDAG 09.00-16.00

© 2020 SPÅNGA KONDITORI

Pariservåffla